Σχετικά με εμάς

H εταιρεία Α&Μ Ταμπακίδη Ο.Ε. είναι η τρίτη γενιά της επιχείρησης "Έπιπλα Ταμπακίδη" στον χώρο του επίπλου.

Από το 1955 μέχρι σήμερα, είτε μέσω κατασκευής είτε μέσω εμπορίου, παρέχουμε στον καταναλωτή έπιπλα ποιότητας και αντοχής καθώς και υψηλής αισθητικής. Όλοι οι κωδικοί που θα βρείτε στους κατάλογους μας είναι επιλεγμένοι έτσι ώστε να πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.

Ως οικογενειακή επιχείρηση προσπαθούμε πάντα να ταυτιζόμαστε με τον κάθε πελάτη, να καλύπτουμε, αν αυτό είναι δυνατόν, τις ανάγκες του και να μην τον απογοητευουμε. Aφιερώνουμε όλη μας την ενεργεία (μακροχρόνια μεταπολιτική εξυπηρέτηση, επιστροφές, αλλαγές, επιδιορθώσεις κ.α.) για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Οι μακροχρόνιες σχεσεις με τους πελάτες μας, παλιούς και νέους, ήταν ένας σημαντικός πυλώνας που μας βοήθησε και μας βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σημερινής, αν μη τι άλλο, δύσκολης εποχής.

Προσαρμοζομαστε στα νέα δεδομενα της αγοράς εχοντας διευρύνει την γκάμα των προϊόντων μας και έχοντας χαμηλώσει, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, τις τιμές μας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα προϊόντα για οικιακό και επαγγελματικο εξοπλισμό. Από έπιπλα εσωτερικού χώρου, τραπεζαρίες, είδη γραφείου, έπιπλα υπνοδωματίου άλλα και μπάνιου καθώς και μικροέπιπλα όλων των ειδών (καλόγεροι, παπουτσοθήκες, διαχωριστικά, κρεμάστρες και πολλά άλλα) σε έπιπλα εξωτερικού χώρου (αλουμινίου, ρατάν, ξύλινα και πλαστικά) καθώς και σε είδη κιγκαλερίας (αξεσουάρ τζακιού, κουρτινόξυλα και γραμματοκιβωτια). Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν και μέσω τηλεφώνου ή mail και η πληρωμή με αντικαταβολή.

Αν επισκεφθείτε το κατάστημα μας θα δείτε από κοντά πολλά από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας κατάλογου, όπως και ποικιλία από έπιπλα, μικροέπιπλα  και διακοσμητικά τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

  • Εγγραφή

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password