ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΩΛΗΣΗΣ

Περιήγηση: Ο ιστότοπος http://tampakidis.gr/ είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων σπιτιού- γραφείου. Η έδρα του βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Λ. Μεσογείων 339, τκ. 15231, με επωνυμία A&M TΑΜΠΑΚΙΔΗ OE ΑΦΜ 997956715 και ΔΟΥ Χαλανδρίου, τηλέφωνο 2106749570. Ακολουθεί τα όσα αναγράφονται στον ν.2472/1997 άρθρα 11 έως 13 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται ότι τα στοιχεία που εισάγετε στη διαδικασία εγγραφής σας χρησιμοποιούνται μόνο για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και το ιστορικό αγορών σας. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του καταστήματός μας, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρερχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα , υπόκεινται στους συγκεκριμένους όρους χρήσης, εκτός από τις περιπτώσεις που αποκλίσεις από τους εν λόγω όρους αναφέρονται ρητώς.

1. Πληροφορίες προϊόντων
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τα προϊόντα μας. Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων αναφέρονται στην περιγραφή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος

2. Τιμές
Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη. Το κατάστημά μας επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

3. Διαθεσιμότητα
Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προιόν. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

4.Πολιτική ακύρωσης
Για να ακυρώσετε μια παραγγελία σας, όσο αυτή δεν έχει εκτελεστεί, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@tampakidis.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6749570, ώστε να μην εκτελεστεί η παραγγελία και να μην γίνει χρέωση της κάρτας σας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.